• Головна
  • Повідомлення
  • Новини
  • Чернігівська Медіа Група почала випуск нового журналу «Смачне Життя»

Чернігівська Медіа Група почала випуск нового журналу «Смачне Життя»

Зустрічайте новий унікальний інформаційний продукт від Чернігівської Медіа Групи – журнал про їжу, напої і людей «Смачне Життя». Це журнал для тих, хто любить життя, знає, як отримувати від нього насолоду і вміє це робити! Це журнал для тих, хто любить смачно готувати і смачно поїсти, хто цікавиться напоями різної міцності, хто любить застілля і дружні компанії.
 
До підготовки першого випуску журналу ми залучили кращих фахівців у своїх сферах: професійних сомельє, кухарів, дієтологів, рестораторів, інших спеціалістів індустрії гостинності. Гостьовим редактором першого номеру стала Iлона Фанта, професійний журналіст, редактор, кухар і гастро-блогер. Зараз Iлона закінчує професійне навчання гастрономічній і кухарській справі у Тель-А-Віві. Героєм великого головного інтерв’ю першого номеру журналу став чернігівський губернатор Валерій Куліч.


 
Журнал пише про нові гастрономічні тренди, культуру споживання та особливості підбору різних міцних напоїв, основи дієтології, оригінальні страви та цікаві історії. Особливу увагу журнал приділятиме розвитку фермерства в чернігівському регіоні.
 
Для цього видання ми ставили підвищені вимоги по якості паперу і друку. Отже перший номер вже надруковано, і ми раді представити якісний глянцевий мікс корисної та цікавої інформації для читачів з гарним смаком та бажанням знати і розбиратися більше в цій темі. Також важливо зазначити, що журнал має статус спеціалізованого видання, що дозволяє рекламувати на його сторінках алкогольні торгові марки.
 
Перший номер видання побачив світ 1 грудня 2017 року. Заплановано щоквартальний випуск номерів: зима, весна, літо, осінь. Журнал «Смачне Життя» буде розповсюджується безкоштовно через власну, унікальну мережу в кращих ресторанах, отелях, спеціалізованих маркетах напоїв, кращих продуктових магазинах Чернігова. Журнал буде присутній у форматі вільного доступу для читачів не менше трьох місяців. Також журнал буде продаватися в мережі кіосків “Чернігівпреса”.
 
“Смачне Життя”
Редакція журналу: тел. 653 653 (внутр. 190)
shaletina@cmg.cn.ua

Відділ продажу реклами: 653 653 (внутр. 161-165, 121-126)
reklama@cmg.cn.ua