Газета «В каждый дом»: перевірено часом


Є такий розхожий стереотип: все, що нам безкоштовно кидають в поштову скриньку, - це нецікава і непотрібна макулатура. Але справедливий він лише частково.

Сьогодні ми поговоримо про найвідданішу та найкориснішу жительку ваших поштових скриньок  газету «В каждый дом».
 
Це старожил серед безкоштовної преси Чернігова, який щотижня поставляє чернігівцям корисну рекламу і оголошення.
 
Протягом 15 років «В каждый дом» відповідає своїй назві. Завдяки налагодженій за роки роботі кур'єрській служби ця газета знаходить своїх читачів у всіх куточках міста. А інформація, розміщена в ній, завжди потрапляє в потрібні руки.
 
Тисячі чернігівців регулярно користуються цією газетою, отримуючи з неї корисну рекламну інформацію, ціни, телефони і так далі.
«В каждый дом»  це газета, яка завжди під рукою, яка завжди в будинку. Реклама і оголошення в ній оновлюються щотижня. Рекламодавці, як правило, змінюються в залежності від сезону і пори року.
 
У газеті завжди можна знайти щось корисне і актуальне для себе. Тому, повертаючись в четвер або п'ятницю з роботи, не забудьте зазирнути в свою поштову скриньку, щоб зловити й принести в будинок старого перевіреного друга  газету «В каждый дом».
 
Що примітно, адже скільки вже було найрізноманітніших безкоштовних газет в місті  і рекламних, і партійних, і багатьох інших! Але все зійшли з дистанції.
 
Якісь газети не витримали конкуренції, якимись газетами покористувалися свої власники і викинули на смітник історії.
І залишилася одна-єдина, багаторазово перевірена часом безкоштовна міська газета  «В каждый дом». З 2001 року вона живе в наших поштових скриньках.
 
Рекламодавці люблять і довіряють газеті, реклама в ній завжди ефективна. І тому є логічне пояснення, адже тираж у газети просто величезний  55 тисяч примірників.
 
Її щотижня отримують більше половини всіх чернігівських сімей, тому аудиторія кожного випуску дуже велика.
Що ж виходить? У Чернігові залишилася і успішно працює єдина безкоштовна рекламна газета «В каждый дом».
 
З одного боку, вона допомагає читачам корисною комерційною інформацією (що, де, скільки). А з іншого  сприяє чернігівським підприємцям у пошуці своїх покупців і клієнтів.
 
І значить, газета виконує як мінімум дві найважливіші функції. Так що не проходьте повз своїх поштових скриньок, заглядайте в них, адже щочетверга туди потрапляє важливий плід  перевірена часом безкоштовний міський газета.
 
«В каждый дом»  єдина безкоштовна міська рекламна газета, яка видається в Чернігові з 2001 року. У газети максимальний в місті тираж – 55 тисяч примірників.


 

Валентина Дондоладзе, начальник відділу доставки ЧМГ
 

– Ми і раніше охоплювали доставкою газети «В каждый дом» більше половини чернігівських сімей, а тепер, в результаті збільшення тиражу з березня поточного року, донесемо важливу і корисну інформацію до ще більшого числа чернігівців.

«В каждый дом» можуть переглянути як жителі центральної частини міста, так і околиць - від Шерстянки і Старої Подусівки до ЗАЗу і селища ТЕЦ.
А щоб інформація потрапила якомога більшій кількості городян, у нас практикується система віялової доставки з чергуванням: сьогодні - один будинок, на наступному тижні - другий і т.д.
У підсумку - газета регулярно потрапляє в 70 тисяч поштових скриньок Чернігова..