Газеті "Семь дней" виповнилося 12 років!

 
Йшли роки – газета росла, мінялася, ставала товщі – 8 смуг, 12, 16, 24, 32, 36... А коли прийшов термін – вийшла з-під опіки «Объявлений» і вирушила у власне плавання. Колектив ставав більше, газета – яскравіше (у прямому і переносному сенсі). Те, що ви читаєте зараз, – результат 12-річної еволюції.
За ці роки ми випустили 627 номерів газети. Саме стільки тижнів поспіль без пропусків, незважаючи ні на свята, ні на епідемії, ні на усілякі кризи, ми печемо для вас по четвергах свіжий випуск «Семи дней». За 12 років на друк газети пішло більше 400 тисяч тонн паперу. А загальна площа віддрукованих за цей час газет склала майже 900 гектарів. Такою кількістю паперу можна було б у два шари встелити всю територію Чернігова.
За цей час ми багато про що розповіли, дечому навчили, чимало покритикували... Найбільше, як і належить, дісталося міському голові. До речі! Перший номер газети повідомив про відставку мера Віталія Косих, так що епоха правління Олександра Соколова з газетної співпадає повністю. А найпопулярніший герой наших публікацій у новій історії Вадим Антошин (тоді – начальник управління ЖКГ) побив усі рекорди за частотою згадування. Саме їм ми запропонували сказати все, що вони про нас думають. А то якось однобоко всі ці роки виходило: все ми про них.
Так, цифра 12 – у новій шкільній системі оцінювання має свої критерії: «має системні знання», «проявляє неординарні творчі здібності», «вміє ставити і вирішувати проблеми», «самостійно добувати і використовувати інформацію». Це про нас. І віримо, що і про вас, шановні наші читачі. Без вас ми б не досягли свого 12 -річчя. Спасибі!
 
КОМЕНТАРІ
 

 

Олександр СОКОЛОВ, Чернігівський міський голова:
 

– Газета «Семь дней» живе життям Чернігова, і це мене, як міського голову, не може не радувати. Переконаний, що «Семь дней» належить до провідних міських видань, професійна команда якого міцно тримає інформаційну хвилю. Мабуть, 12 років у проміжку людського життя (а тим паче для міста з понад 1300-літньою історією) не можна назвати значним періодом. Тим не менше газета пройшла шлях свого становлення і розвитку, стала однією з улюблених серед чернігівців. У день народження видання колективу газети і її читачам щиро зичу більше позитивних новин, об'єктивності і мудрості, приємних подій у професійному та особистому житті, сміливих мрій і наполегливості для їх утілення. Добра та щастя!

 

 


 
Вадим АНТОШИН, колишній начальник управління ЖКХ:

 

– Як людина, яка часто згадувался на сторінках «Семи дней», я хочу зауважити, що хоч матеріали і були різні, але ми ніколи один з одним не конфліктували. Мені завжди давалася можливість повною мірою викласти свою точку зору навіть у тих випадках, коли журналіст не був згоден з моєю думкою, що говорить про професіоналізм журналістів. Ви вмієте слухати, аналізувати, уважні до свого співрозмовника, але до того ж маєте і свою точку зору.
Всього вам найкращого і з святом!