Передплата на газету «Семь дней» - 2013


Щоб передплатити газету «Семь дней», можна піти традиційним шляхом: зазирнути в найближче поштове відділення. А можна поєднати приємне з корисним і в будь-який уїк-енд (п'ятницю, суботу, неділю) з 9.00 до 16.00 по дорозі на ринок прогулятися до «Макдоналдсу», де вже багато років проводяться передплатніі акції.

Завжди раді вам і в редакції газети, знайти яку дуже просто. Вона розташована за адресою: вул. Щорса, 12, оф. 81 (7-й поверх).

А в чому ж вигода?

Отримувати газету додому завжди вигідніше, ніж купувати її в роздріб: піврічна передплата дозволяє заощадити більше десяти гривень! Але це не все: адже «Семь дней» традиційно готує для своїх передплатників приємні подарунки!
Цього разу передплатна кампанія присвячена сімейному відпочинку і туризму. І серед передплатників газети будуть розіграні 13 СУПЕРПРИЗІВ, серед яких - намет, туристичний набір для пікніка, мангал, шезлонг, набори для ігор. А в якості заохочувальних призів - сім нарядних чашок з логотипом газети.

Як стати учасником?

Для тих, хто оформляє передплату в редакції або в редакційному наметі, все дійсно спростилося: більше не потрібно купувати конверт і відсилати нам копію квитанції, реєстрація передплатників проводиться прямо на місці. Дуже простий принцип: підписався - береш участь у розіграші призів!
А ось ті, хто оформить передплату в поштовому відділенні, повинні до 10 липня принести/надіслати копію передплатного абонемента за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Щорса, 12, оф. 81.
Розіграш призів серед піврічних і річних передплатників відбудеться 16 липня. Місце і час розіграшу ви дізнаєтеся з першого липневого номера газети «Семь дней».