Весну сім днів зустрічають!

НАЛІТАЙ! Бажаєте найсвіжіших новин  з родзинкою і перчиком та ще присмачених доброю порцією гумору? Вістей зі сфери культури, економіки, криміналу, приправлених сіллю життєвих історій? Хочете бути в курсі всього, що відбувається в нашому місті? Тоді тижневик «Семь дней» саме те, що вам потрібно!


    Напередодні весни передплатити видання можна і з користю для гаманця, і з інтересом для близьких. Адже 24 лютого в горсаду, якраз під час міського свята проводів зими, відбудеться масштабна акція серед передплатників «Семи дней»  «Жуй блины  читай газеты»! Захід стартує в Центральному парку культури і відпочинку о 10.00.
    Усім, хто побажає отримувати саме інформаційне і саме барвисте міське видання, призи гарантовані. Компанія Faberlic готова заохотити приємними сюрпризами всіх тих городян, які підпишуться на газету на 3, 6 і 10 місяців! Орієнтуємо в ціні питання: підписка на 3 місяці - 28,26 грн, піврічна - 54,87 грн, а отримувати газету 10 місяців стоїть 91,10 грн.
    Але і це ще не все! Тим же читачам, які побажають отримувати «Семь дней» півроку або ж 10 місяців, будуть додаткові подарунки. О 15 годині там же в горсаду відбудеться розіграш чотирьох суперпризів! Яких саме  поки секрет. Приходьте, беріть участь в акції «Жуй блины  читай газеты!» і неодмінно дізнаєтеся!
    Заодно зможете провести вихідні на свіжому повітрі, яскраво і насичено. Скуштувавши ароматних млинців, насолодившись хорошою музикою і колоритними народними забавами від театру історичного фехтування.
    Немає можливості прийти в Міськсад і провести зиму разом з газетою «Семь дней»? Не турбуйтеся! Свою порцію подарунків та гарного настрою можна отримати, відвідавши торговий центр «Рояль», що на вулиці Музичній. 22-23 лютого і 1-3 березня, з 11.00 до 19.00, там також буде організована передплата на «Семь дней» та розіграш призів для передплатників. Акція приурочена до свята 8 Березня. Приємний бонус  подарунки для учасників розіграшу від компанії Faberlic.
    Приходьте  не пожалкуєте!







Євгенія Замковська, 7days@cmg.cn.ua