Бажаєш iPad? Передплати «Семь дней»


Загалом, алгоритм дій максимально простий: оформляєте підписку на нашу газету, чекаєте дня розіграшу призів, Коротя час за читанням «Семи дней», дізнаєтеся про результати розіграшу, після чого або голосно висловлюєте своє захоплення, або продовжуєте читати цікаву і корисну газету, з надією виграти приз в наступний раз. У будь-якому випадку ви нічого не втрачаєте, а тільки купуєте.
Але, стоп. Давайте по порядку...
 
Час пролетів швидко, і редакція газети «Семь дней» оголошує про старт черговий передплатної кампанії. Традиційно вона буде різнобічною, яскравою, буде рясніти подарунками і зробить чергові кілька тисяч чернігівців більш інформованими на найближчі рік або півроку.
Отже, перший етап передплати пройде з 1 жовтня по 1 листопада. Для тих, хто не буде відкладати справу в довгий ящик, редакція приготувала заохочення у вигляді знижки. Першопрохідникам нинішньої передплатної кампанії газета обійдеться трохи дешевше, ніж тим, хто буде тягнути до останнього.
 
На першому етапі ми розішлемо тисячі своїх постійних передплатників, обраних випадковим способом, персональні запрошення прийти до редакції та оформити піврічну або річну передплату за спеціальною ціною зі значною знижкою. Більш того, кожен, хто скористається пропозицією, отримає в подарунок також фірмову ручку.
 
На другому етапі, який пройде з 1 листопада по 1 грудня, на знижку (правда, трохи скромніше) зможуть розраховувати і інші читачі. А ті з них, хто оформить підписку на весь рік, також отримають пам'ятний приз.
Після цього до кінця року підписатися на газету «Семь дней» можна буде на загальних підставах  за ціною 54,87 гривні (6 місяців) або 108,54 гривні (12 місяців).
А вже в січні 2013 року почнеться саме хвилююче  розіграш призів серед усіх передплатників незалежно від того, коли вони оформили передплату й на скільки уклали союз з нашою газетою  півроку або рік.
15 січня в 11.00 в редакції за допомогою лототрону буде визначений власник головного суперпризу  планшетного комп'ютера iPad 2 від Apple. Також своїх господарів отримають два нових мобільних телефони та багато інших цінних призів.

З 22 вересня розпочнеться і традиційна виїзна передплата на газету «Семь дней». Три місяці наші співробітники будуть в людних місцях Чернігова на вихідних запрошувати всіх бажаючих оформити прямо на місці передплату на газету. Де саме і в який час такі підписні акції будуть проходити, ми повідомимо додатково. А поки  приходьте на першу акцію, приурочену до Дня міста. У найближчу суботу, 22 вересня, на Алеї Героїв з 10.00 до 16.00 кожен, хто підпишеться на «Семь дней», отримає гарантований подарунок і зможе взяти участь у безпрограшній лотереї.


 

 









 
Ликбез

Що потрібно зробити, щоб претендувати на планшетний компьютерiPad2 отApple і багато інші цінні призи, ми попросили пояснити начальника відділу передплати Чернігівської Медіа Групи Руслану Євдокименко.
– Перше  оформити передплату на газету «Семь дней» на 2013 рік або на перше півріччя. Причому неважливо, де і як саме передплатити газету. Це можна зробити або в будь-якому поштовому відділенні, або під час наших спеціальних виїзних підписних акцій, або прямо в редакції за адресою вул. Щорса, 12, офіс 76. Брати участь у розіграші будуть всі передплатники. Другий крок 
 надіслати поштою КОПІЮ квитанції або принести її особисто за вказаною вище адресою. Саме копію! Оригінал нам не потрібен  зате він знадобиться людині, коли прийде час отримувати призи. Тут головне - встигнути це зробити до 10 січня 2013 року. На цьому  все. Залишиться дочекатися результатів розіграшу призів, який відбудеться 15 січня майбутнього року, і прийти їх отримувати. Удачі всім!