• Головна
  • Повідомлення
  • Новини
  • Ласкаво просимо на офіційну сторінку Чернігівської Медіа Групи

Ласкаво просимо на офіційну сторінку Чернігівської Медіа Групи

Власний сайт сьогодні такий же звичний атрибут життя людини, а тим більше організації, як, скажімо візитка, або контактний телефон. Свої персональні сторінки активно заводять окремі люди – знаменитості й звичайні мешканці провінційних містечок, депутати і спортсмени, підлітки та люди поважного віку... Що вже говорити про серйозні організації, для яких сайт – не гонитва за модою чи іграшка, яка радує око, а необхідність, запорука подальшого розвитку і самореалізації.
 
З квітня 2012 інтернет-простір Чернігова та Україні виріс, як мінімум, ще на одну одиницю – з'явився і почав працювати сайт, на якому ви, власне кажучи, зараз і знаходитеся.
 Якщо ви перед тим, як читати це вітання, вивчили офіційну сторінку Чернігівської Медіа Групи, то, напевно, встигли відзначити, що тут розмістилася маса інформації про нашу діяльність, про проекти, про співробітників... про все на світі, що так чи інакше пов'язано з компанією.

 

Сергій Нагорнов, виконавчий директор Чернігівської Медіа Групи:


– Нас уже давно запитували, коли ж у Чернігівської Медіа Групи з'явиться свій сайт. Напевно, він міг з'явитися і раніше, але як би там не було, відкриття офіційної сторінки компанії ми підготували до свого
15-річчя. Зробили такий от подарунок собі і всім тим, кому цікаво і важливо знати все, що відбувається в ЧМГ: читачам наших газет, відвідувачам сайту gorod.cn.ua, радіослухачам FM-станцій, рекламодав-цям...
Наш сайт – це суттєвий крок для розвитку компанії і подальшого розвитку відносин з партнерами, читачами, слухачами. Тут завжди буде присутня актуальна інформація з перших уст.

 

Крім довідкової інформації про діяльність Чернігівської Медіа Групи, на новому сайті знайшлося місце для невеликого історичного літопису компанії, для «куточка» наших нагород і досягнень, для всіляких акцій і конкурсів. А для рекламодавців максимально широко описаний не тільки спектр послуг та їх вартість, але навіть присутнє портфоліо – зразки статей, роликів, банерів...
 
При всьому цьому сайт зроблений таким чином, щоб виключити складну навігацію – він простий, зрозумілий і зручний у користуванні, а інформація постійно додається, оновлюється, удосконалюється. Реєстрація на сайті не потрібна, а тому ласкаво просимо в гості всіх, кому цікаво, чим живе Чернігівська Медіа Група.