Найбільш впливові ЗМІ

Тижневик «Семь дней» знову визнаний найвпливовішим ЗМІ Чернігівщини
 
Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень спільно з експертним клубом «Чиста політика» представив результати щорічного опитування громадської думки «Чернігівщина експертна». Найвпливовішим ЗМІ Чернігівщини в черговий раз назвали газету «Черниговские новости: семь дней», а журналіст видання Ігор Грищенко отримав звання самого авторитетного журналіста регіону.

Експертне опитування проводиться Поліським фондом вже сьомий раз, починаючи з 2005 року. Цього року в дослідженні взяли участь близько 90 представників органів влади, регіональних ЗМІ, громадських організацій і політичних партій, які дали оцінку змінам, які відбулися протягом 2011 року в суспільно-політичній та економічній сфері, висловили експертну думку з приводу розвитку медіа та громадянського суспільства в регіоні.

У категорії «Засоби масової інформації» експерти в черговий раз підтвердили значимість матеріалів, що публікуються тижневиком «Семь дней» – визнавши газету найвпливовішим засобом масової інформації у формуванні суспільно-політичної думки.

Важливо зазначити, що свою репутацію газета підтверджує з року в рік, ставши переможцем в номінації «Засоби масової інформації» в 2007, 2008 і 2010 роках.

Ознайомитися з результатами дослідження