• Головна
  • Повідомлення
  • Новини
  • Iнформація для чернігівського бізнесу, який зацікавлений у розвитку туризму в місті!

Iнформація для чернігівського бізнесу, який зацікавлений у розвитку туризму в місті!

Чернігівська Медіа Група готує до випуску вже другу редакцію мальованої туристичної карти Чернігова. Після випуску першої версії карти ми отримали багато схвальних відгуків, як від користувачів, так і від клієнтів. Ми врахували всі побажання по вдосконаленню продукту і результатом стала функціональна, компактна карта, яка має сучасний, авторський дизайн.
Цей продукт туристи використовують як для навігації і орієнтування в місті, так і в якості сувеніру на згадку про місто в період активного туристичного сезону протягом 2018 року. I якщо ваш бізнес розрахований у тому числі й на гостей стародавнього Чернігова, то реклама на карті – це абсолютне попадання в необхідну цільову аудиторію. 
Ця туристична карта буде безкоштовно розповсюджуватись у готелях, ресторанах, кафе, сувенірних лавках, туристичних об’єктах міста. Тобто в тих місцях, де безпосередньо бувають туристи. Карта версії 2018 року буде розповсюджуватись з квітня по жовтень.
Що змінилося?
 
Порівняно з першою редакцією карти відбулися такі зміни:
- Карта збільшила розмір з 567х428 мм до 675х470 мм (у згорнутому вигляді 96х156,5 мм). Відповідно збільшилася територія покриття карти.
- На численні побажання туристів до карти додається новий фрагмент з зображенням території Болдиних гір та Троїцького монастиря.
- Зображення будівель на карті стануть більш насиченими.
- Заплановано збільшити тираж до 5 тис. примірників.
З приводу розміщення реклами на туристичній карті Чернігова телефонуйте: (0462) 653 653 (внутр. 123) або залишайте свої заявки та запитання на мейл: map@cmg.cn.ua.