9 тисяч – не межа!

Самостійне плавання проходить вдало:
наклад «Семи дней» виріс на 3000!
 
  Рекордний наклад газети «Семь дней» з часу її відділення від тижневик «Объявления по средам» був зафіксований 29 березня 2012 року.

Тираж 542-го номера газети склав 9215 екземплярів. І це не просто суха цифра – це 9215 живих, допитливих людей, які цікавляться життям міста! Які з усіх можливих варіантів (а друкованих видань в Чернігові виходить немало) вибрали саме нашу газету – як надійне і заслуговуюче довіри джерело інформації.

 Одного разу зупинивши свій вибір на «Семи днях», читачі не губляться: аудиторія газети розширюється, при цьому зберігаючи своє міцне ядро. До тих, хто читає газету вже багато років поспіль, постійно додаються нові читачі. Що приваблює їх? Відповідь досить проста: актуальні теми, гострота і свобода висловлювань авторів публікацій, широке коло висвітлюваних питань.

 Вітаємо редакцію з подоланням дев'ятитисячного бар'єру і дякуємо читачам за інтерес, проявлений до статей і авторів газети!


 Нагадаємо: газета «Семь дней» з 2002 року видавалася як додаток до тижневика «Объявления по средам». У березні 2010 року вона перетворилася в самостійне видання і почала виходити окремим накладом. На 25 березня 2010 року він становив 6005 примірників.