Одна тисяча серед

Середа, 30 серпня, 2017 року. Сьогодні вийшов у світ 1000-й номер чернігівського тижневика «Объявления по средам». Це газета з історією, це газета з характером, це газета з репутацією. Вона відома і шанована як серед пересічних читачів, так і серед газетних видавців України. Ця газета дала путівку в життя багатьом підприємцям Чернігова і послужила професійним кар'єрним стартом для багатьох співробітників.


Це було в 1998 році. Тоді 20 травня побачивсвіт перший номер газети з невигадливою, але так ясно і чітко відображаючоюсуть видання назвою«Объявления по средам». Це була не перша газета оголошень в області, але вона швидко стала популярною серед чернігівців і за короткий термін обігнала свого головного конкурента. З тих пір це газета № 1 для всіх, хто шукає будь-яку комерційну інформацію по нашому регіону. По суті це великий щотижневий довідник товарів і послуг. Для малого та середнього бізнесу вже довгі роки це головний інструмент у продажах і пошуку необхідної інформації.


«Объявления по средам»за історію своєї роботи багато впроваджувала вперше, була своєрідним газетним новатором. Першою серед усіх газет зробила кольорову крейдовануобкладинку. Першою впровадила свою унікальну систему збору оголошення. Першою перейшла в зручний зменшений формат. Першою запустила електронну версію. Власне, першою стала виходити в середуна один день раніше за іншівидання. І ще багато-багато різного, учому газета була першою.


Першою вона і залишається. Сьогодні це єдина в Чернігові газета оголошень, єдина газета з кольоровою обкладинкою.
У чому ж секрет такого продуктивного довголіття?


- Наш король - це унікальний контент (зміст. - Ред.). І звичайно, довіра наших читачів і подавачів оголошень.


Так коментують формулу свого успіху самі газетярі. І дійсно, якщо говорити про зміст газети, то за рахунок своєї власної системи прийому оголошень,укожному випуску газети публікується унікальний масив інформації, яка більше ніде не дублюється і якої більше ніде не знайти. Щотижня в газеті публікується понад 6 тисяч свіжих оголошеньжителів Чернігова та області, і головна цінність - утому, що прочитати їх можна тільки тут.


- Наші читачі - найкращі у світі. Вони з нами всі ці 20 років життя газети. Вони довіряють нам, а ми намагаємося щедро відплатити їм за довіру свіжої та актуальною інформацією, яку вони шукають. Ми допомагаємо вирішувати проблеми наших читачів - і це головне для нас!


Так, співробітники газети навіть не беруться назвати цифру, скільком людям видання допомогло знайти, купити або продати що-небудь. Ця цифра величезна. Десятки або навіть сотні тисяч вдячних людей! І тому в наш вік Інтернету газета «Объявления по средам» до сих пір актуальна і затребувана - її купують, її читають, тут розміщують свої оголошення чернігівці.


Хоча ні, поправку на найсучасніші технології все-таки варто зробити. Не такі вже вони «стародавні», ці газетярі))  Уже давно газету «Объявления по средам»можна почитати в електронному вигляді. Зручна pdf-версія газети завжди в доступі на сайті obyava.cn.ua. Тут можна за символічну плату отримати доступ до всього вмісту газети, а також передплатитиїї електронну версію. Причому в цій електронній версії є зручний пошук з усього масиву оголошень. Це дійсно зручно: начебто і газету гортаєш, а в той же час одним кліком можеш знайти всі оголошення за своїм запитом.


Першу тисячу номерів газета «Объявления по средам»уже прокрокувала з кімнати. Побажаємо їй бути завжди такою ж актуальною і затребуваною читачами!