Подяка читачам, або Передплатна кампанія – 2016

Вересень порадував нас теплими днями і яскравими фарбами. А попереду прохолодний жовтень і похмурий листопад... Але редакція газети «Семь дней» постаралася для наших постійних читачів скрасити залишок осені приємними сюрпризами.
 

Друзі, наша газета цінує і поважає своїх читачів. Ми намагаємося виразити це в усьому: в ретельному виборі тем, в оперативності, об'єктивності та неупередженості інформації, що подається, у ставленні до ваших звернень. Знайте: ми вдячні вам за кожен візит до редакції, лист, дзвінок або есемеску. Адже саме завдяки інформації наших небайдужих читачів ми завжди оперативно дізнаємося, що відбувається в місті, а ваша конструктивна критика допомагає робити газету максимально відповідною читацьким запитам.
Ми сподіваємося, ви звернули увагу на той факт, що навіть у дуже часті останнім часом виборчі кампанії, коли всі ЗМІ переповнені передвиборною агітацією, наша газета помітно товстішає. Щоб не розміщувати рекламу (без якої у наш час не виживає жодне ЗМІ) на оплачених читачами сторінках, ми додаємо чотири, а то і вісім смуг.
А тепер про головне. Хочемо нагадати вам, що передплата на «Семь дней» не припиняється ніколи і кожна передплатна кампанія супроводжується великою кількістю сувенірів, подарунків і приємних сюрпризів. Так ми висловлюємо вам свою подяку. Що ж очікує наших читачів на цей раз? Про все в «календарному порядку».
 
Для старту
 

До кінця жовтня оформити річну передплату можна всього за 119 грн. З таблиці нижче видно, як сильно ціна пільгового річного абонемента «Семи дней» відрізняється від інших регіональних видань. І це притому що ми - одна з найбільш «товстих» і «кольорових» чернігівських газет. А всім, хто ще не влився в ряди наших постійних передплатників, слід врахувати і те, що чернігівці цінують нашу газету за оперативність, об'єктивність, відсутність «чорнухи» і «жовтизни». Так що поспішіть і не пропустіть свій шанс виписати газету на пільгових умовах.
До того ж кожен читач, який оформив річну підписку за 127 або 119 грн, отримає маленький, але приємний сувенір від редакції - фірмову ручку з логотипом «Семь дней». Для цього необхідно з абонементом на передплату звернутися в редакцію газети або в будь-який з пунктів прийому оголошень (адреси - в рекламному макеті).
 
Йдемо далі…
 
А далі за планом - традиційна передплатна акція в ТЦ «Рояль». Цей захід з року в рік проводиться в листопаді-грудні. І кожні вихідні протягом двох місяців ми віддячуємо передплатникам призами. Кожен, хто оформив передплату в ТЦ «Рояль» обов'язково отримає подарунок від спонсора акції - компанії Faberlic, а також вибере собі журнал на будь-яку цікаву тематику. Тут, до речі, пред'явивши пільговий абонемент, теж можна буде забрати ручку-сувенір, якщо ви не встигли зробити це в жовтні. Передплатна акція триватиме з 6 листопада по 27 грудня включно кожну п'ятницю і суботу (12:00-19:00), а також щонеділі (10:00-17:00).
 
І на останок
 

Наприкінці кампанії, 12 січня 2016 року, редакція «Семи дней» проведе масштабний розіграш серед ВСІХ передплатників. У ньому буде брати участь кожен читач, який оформив передплату на рік або на півріччя. Причому власники річної передплати будуть брати участь і в наступному розіграші в липні-2016.
Цього року щасливчики, яким посміхнеться фортуна, стануть володарями двох сертифікатів на 500 грн від Faberlic, семи фірмових чашок від «Семи дней» і головного призу - набору посуду преміум-класу Faberlic з нержавіючої сталі.
Читачі, які оформлять передплату в наших спецпунктах, стають учасниками розіграшу автоматично. Для того щоб читачі (які оформили передплату в поштовому відділенні) взяли участь у розіграші призів, їм необхідно надіслати поштою або занести в редакцію або в пункт прийому оголошень копію абонемента, вказавши на ньому свій номер телефону.
З будь-яких питань звертайтеся, будь ласка, до нас в редакцію (653-653) або до начальника відділу передплати Руслани Євдокименко (093 963-82-95).
 
 
Вартість передплати на регіональні видання на 2016 рік

 

Видання

Періодичность выходу в тиждень Вартість передплати (грн)
6 міс. 12 міс.
Весть 1 69,98 138,76
Вісник Че 1 65,00 128,8
Гарт 1 65,00 128,8
Деснянка 1 65,00 128,8
Деснянська правда 1 70,64 140,08
Семь дней 1 81,86 119,00
 












Спонсор передплатної кампанії - Faberlic