• Головна
  • Повідомлення
  • Новини
  • Передплата на «Семь дней»: відмінна газета, призи і страховка від стрибка цін!

Передплата на «Семь дней»: відмінна газета, призи і страховка від стрибка цін!

Протягом усього квітня ви могли передплатити «Семь дней» за пільговою ціною 69 грн. 95 коп. З травня передплатна ціна складе 78 грн 99 коп. І це все одно вигідно: якщо купувати газету, той же самий піврічний комплект обійдеться вам в 91 гривню! І не відомо: підніметься ціна чи ні, час-то нестабільний... А ось передплата гарантує вам впевненість у тому, що протягом 6 місяців газета в поштовій скриньці буде напевно. Без подорожчань!

 

І як завжди - ПРИЗИ!
Комусь, щоб стати добрим, не вистачає велосипеда, а комусь - сучасного телефону. У передплатників «Семи дней» є всі шанси виграти і те, і інше! Досить оформити передплату на газету і принести або надіслати до редакції копію передплатної квитанції з номером телефону (Чернігів, вул. Шевченка, 42, редакція газети «Семь дней», відділ передплати).
   Якщо ви вже підписалися на рік - вдруге копію надсилати не треба, ви вже берете участь у розіграші призів!
   Якщо вам незручно добиратися до поштового відділення або до редакції - копію квитанції можна передати через пункт прийому оголошень.
Крім смартфона LenovoA319 та міського велосипеда наших передплатників чекають 10 стильних чашок з логотипом «Семи дней».
Є і ще одна можливість отримати додатковий приємний подарунок: кожен уїк-енд, з 9.00 до 15.00, ми чекаємо вас у виїзному пункті підписки біля ресторану «МакДональдс». Всі, хто оформить передплату на свіжому повітрі, гарантовано отримають подарунок від косметичної компанії Faberlic і екземпляр популярного глянцевого журналу.

 
Дні проведення підписних акцій:
15, 16, 17 травня; 22, 23, 24 травня; 29, 30, 31 травня;
5, 6, 7 червня; 12, 13, 14 червня; 19, 20, 21 червня; 26, 27, 28 червня.

Передплатити улюблену газету можна по дорозі на ринок. Зручно!

«День передплатника»

Цікавий святковий захід з такою назвою ми проводили вже двічі: і повинні сказати, читачам сподобалося. І зараз ми отримуємо дзвінки і листи з питаннями: чи буде повторення? Коли ж - знову? Відповідаємо: нова зустріч відбудеться на початку червня. Ми дуже готуємося: в програму «Дня передплатника» увійдуть конкурси, майстер-класи, розваги, пам'ятні сувеніри. І звичайно, серед тих, хто випише в цей день газету, теж буде розіграний приз!
Дату, час і місце проведення «Дня передплатника» ми повідомимо окремо.
До скорої зустрічі!

 

Залишилися питання? Телефонуйте!
Керівник відділу передплати Руслана ЄВДОКИМЕНКО завжди рада допомогти!

Тел. 653-653, (093) 963-82-95.
 

Руслана Євдокименко, керівник відділу передплати
 

– Ми сподіваємося, що наші постійні передплатники залишаться з нами - і що завдяки цій передплатній кампанії ми придбаємо нових хороших друзів!