Чернігівській Медіа Групі – 17 років!

 

4 квітня Чернігівській Медіа Групі – нашій улюбленій ЧМГ – виповнилось 17 років!

До цієї весняної дати підприємство підійшло з солідним «багажем». Чернігівська Медіа Група – це провідні друковані ЗМІ нашого регіону: «Семь дней», «Объявления по средам», BOOM!, «Из первых рук», «В каждый дом», «Теледень-Славутич». Це головний міський портал Gorod.cn.ua і новинний сайт 0462.ua. Це електронна версія газети «Объявления по средам» і трансляція у регіоні семи всеукраїнських радіостанцій. Це власна служба передплати та розповсюдження, а також мережа з більш ніж 30 кіосків з продажу преси. А також цілий ряд улюблених чернігівцями соціально-культурних проектів фестивалі «Зелена сцена», «Коза», Chernihiv Jazz Open, благодійні акції та соціальні ініціативи.
Географія підприємства – Чернігів, Ніжин, Славутич, Суми... А загальне охоплення аудиторії наших ЗМІ газет, журналів, інтернет-сайтів, радіо близько 150 000 чоловік. І якщо підсумувати, виходить, що кожен чернігівець щодня отримує інформацію об'єктивну, достовірну, свіжу саме від Чернігівської Медіа Групи! А працює над цим великий (майже три сотні чоловік!), дружний, енергійний колектив
.

І незважаючи на те, що час на дворі не найпростіший, ми продовжуємо працювати для своєї аудиторії і звичайно ж, віримо в найкраще. Все буде добре!

З Днем народження ЧМГ, друзі та колеги!

Плідної роботи, процвітання, успіху! Як мінімум – ще на 17 років!