Передплати «Семь дней» і відпочинь по-царськи!

Міні-готель «Кінний двір «Седнівський» радо прийняв переможців-передплатників нашого видання! 

 


Підсумки. Нагадаємо, що не так давно відбувся розіграш призів серед читачів, які оформили річну передплату на газету «Сім днів». Головна інтрига - подарунковий сертифікат на дводенний відпочинок в міні-готелі «Кінний двір «Седнівський». І ось вони, щасливчики - сім'я Будлянскіх з Чернігова! Ігор - колишній десантник, зараз працює в одній з фірм Ніжина, Тетяна - приватний підприємець, і двоє діток - хлопчик ... і ще хлопчик. Старший - Влад і молодший - очаровашка Олексій. Ми відвідали відпочиваюче сімейство і надали їм можливість поділитися враженнями.


Як розповів глава сім'ї Ігор Будлянскій, після їх 5грівенного виграшу в лотереї - це, мабуть, перший серйозний подарунок фортуни. - Якщо чесно, то й не сподівалися, що нам пощастить. На газету підписалися заради новин, щоб бути в курсі всіх міських подій. А виявилося, що вона з сюрпризом - та ще й з яким! Удвічі приємно, що подарунок припав саме на день ВДВ - друге серпня. Адже я - десантник. Годували дуже смачно. Владик все «топтав» млинці з сиром та маком. А Альоша - компот. Дуже сподобалася стрільба з лука. І катання на конях! Відпочили просто поцарскі! - ділиться враженнями Ігор. Міні-готель «Кінний двір «Седнівський» - це найкращий, на думку Будлянскіх, варіант для проведення сімейного дозвілля. Це воістину райський куточок, розташований всього в двадцяти п'яти кілометрах від Чернігова. Незаймана природа, найчистіша річка Снов, породисті коні і комфортний відпочинок. За відгуками наших призерів, сюди варто приїхати тільки заради того, щоб подихати свіжим повітрям - він настільки прекрасний, що його можна різати скибками і класти в рот!

Дивовижна садиба, виконана в козацькому стилі, на дві доби стала затишною оселею і для наших передплатників. Привітні господарі міні-готелю «Кінний двір «Седнівський» пригощали Будлянскіх кращими українськими стравами, які готувалися в печі. Організували їм оглядову екскурсію на гірських велосипедах по Седнєву. Прокотили на конях, справжньої гордості кінного двору «Седнівський». А ще - дали навички ковальської справи, дозволили відчути себе «робінгудами», пострілявши з лука. І надали можливість підзарядитися прекрасною позитивною енергією, яку випромінює приголомшливої ​​краси місце, де розташований міні-готель. У прекрасній затишній атмосфері час пробіг швидко і непомітно, кажуть наші переможці. Настільки все душевно, що і від'їжджати не хотілося ...


 

 


 

Людмила, адміністратор міні-готелю «Кінний двір «Седнівський»:


Ми максимально спробували надати гостям весь спектр наших послуг. Крім всього вищесказаного, це і настільний теніс, і настільний футбол. Їли вони все те, що ми готували в цей день, і те, що їм хотілося, - це традиційна, перевірена століттями сільська їжа. Люди, які живуть тут, з покоління в покоління передають секрети свого кулінарної майстерності. Борщ український - прямо з печі. Свій домашній білий хліб. Картопля, тушкована з м'ясом. Домашня ковбаса. Овочі з городу - без будь-якої «хімії». Крім того, у нас живе художник, з яким можна поспілкуватися, вийти на природу, написати картину - і взяти її з собою. Є кузня, в якій можна пакувати і отримати виріб в подарунок. Такий от у нас релаксаційний сімейний відпочинок. Жили хлопці в напівлюксах. Є ще сінник ... А ще є курені ... У нас сім конячок української верхової породи та орловської рисистої. Ціни на послуги - демократичні. Все залежить від розмаху відпочинку нашого гостя. У проекті ще маса задумів. Серед них - дитячий майданчик, баня ... Милості просимо до нас!