З Днем народження, нас!

4 квітня Чернігівська Медіа Група відсвяткувала своє 15-річчя!

 

Чернігівська Медіа Група (CMG) це об'єднання друкованих та електронних ЗМІ, а також підприємств і проектів, пов'язаних з медіа. Основні напрямки діяльності радіо, преса та Інтернет.

 Історія компанії бере свій початок 4 квітня 1997 року. В цей день у Чернігові вийшла в ефір перша FM-радіостанція «Радіо DIESEL 101,8 FM». Через рік, у травні 1998, вийшов перший номер чернігівського тижневика «Объявления по средам», який став флагманом видавничої групи CMG і до цих пір є лідером друкованих ЗМІ Чернігова.

З моменту заснування компанія пройшла успішний шлях розвитку і стала беззаперечним лідером на ринку мас-медіа північного регіону України. Сьогодні Чернігівська Медіа Група це мультирегіональна компанія. Географія діяльності Чернігівська, Сумська та Київська області. Принципи роботи CMG це якісний сервіс у роботі з клієнтами і партнерами, новаторство і розвиток.

До складу групи входять вісім газет: «Объявления по средам», «Черниговские новости: семь дней», «Из первых рук», «В каждый дом», «Оголошення Ніжина», «В кожен дім Ніжин», «Теледень Славутич», «В каждый дом Славутич» и журнал «Boom!».

 Також CMG є провідним гравцем на ринку радіореклами в Чернігівській і Сумській областях, співпрацюючи з найбільшими українськими холдингами. Крім цього, до складу групи входить мережа оптово-роздрібної торгівлі «Чернігівпреса», власна служба кур'єрської доставки, студія post production. Останні кілька років CMG також динамічно розвиває сегмент регіональних веб-ресурсів. А чернігівський міський портал GOROD.cn.ua, на думку експертів, є одним з кращих регіональних ресурсів України.

 


 

Ярослав Сухомлин, видавець «Чернігівської Медіа Групи»:


- Як і більшість регіональних українських медіа-компаній родом з 90-х, ми пройшли досить непростий і тернистий шлях. Основа успіху нашої компанії - це люди. У нас молода, професійна команда, здатна вирішувати найамбітніші завдання. Ми постійно працюємо над собою, покращуємо існуючі проекти, а також придумуємо і запускаємо нові. Так що наші співробітники - це наш найважливіший медіа-актив. Із задоволенням і вдячністю вітаю їх з цією датою! Також хочеться сказати спасибі всім нашим колегам і партнерам, з якими маємо честь працювати у цей непростий час, і у яких не перестаємо вчитися.