З Днем журналіста, дорогі друзі!

Сьогодні відзначають своє професійне свято всі журналісти України!

Журналістика є однією з головних підвалин, на яких ми будуємо демократичну державу та утверджуємося як сучасна європейська нація.


Журналісти – майстри слова, які не творять матеріальних цінностей, але саме вони великою мірою формують свідомість громадянина, його характер, поведінку, вчинки, активну життєву позицію.


Завдяки вам, шановні журналісти, мільйони читачів, глядачів і слухачів оперативно отримують об’єктивну, правдиву інформацію. Ваші матеріали поповнюють яскравими, незабутніми сторінками літопис нашої держави.

На вас покладена важлива місія - стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі, своєму народу на благо України.

Тож Чернігівська Медіа Група вітає своїх партнерів, клієнтів, всіх працівників пера нашої компанії, а також всіх,  хто пов’язав своє життя з журналістикою!

Нехай ніколи несправедливість і прикрості не торкнуться вас своїм чорним крилом, а життєвий шлях буде тільки радісним і повним творчих перемог. Хочемо побажати вам актуальних нотаток, безстрашних викриттів і удачі на цікавому, але часом ризикованому журналістському терені.

Міцного здоров’я вам, натхнення, творчих здобутків!